Mit csináljak az új lakótárssal?

2008. október 30., csütörtök

Scrubs

Sablonos dolog azt mondani, hogy függök a kedvenc sorozataimtól. Nem inkább a megszokástól. Attól, hogyha valamit kipróbáltam és jó volt, akkor maradok annál a dolognál. Például az epernél, a Városligeti korcsolyánál, a L.É.C.-nél és mondjuk a Jóbarátoknál, és most a Die Anfänger-nél (Scrubs). Régen a Knight Riderrel volt ilyen, biztos betegség, vagy addikció...
De nagyon föl tudom idegesíteni magam, amikor az ázsiai nőci a maga 50-60 évével beül reggel a TV elé és max hangerővel bömbölteti John McCain-t és John Larry-t a CNN-en. Főleg azok után, hogy vasárnap este ő volt megsértődve azon, hogy véletlenül Pókember 1-t akartam nézni, és közben beszélgettem az egyik lánnyal a szintről. És a kérdésére, hogy most TV-t nézünk vagy beszélgetünk, voltunk szívesek megmondani neki, hogy igen, mindkettőt. Takarodjon haza Ázsiába! Különben is koliban vagyunk, és mint olyan, a TV az enyém. Ha nem akkor kinyírok valakit, legalábbis morcos leszek, mint ma reggel. (és ez nem az operának tudhtó be) Dokikat AKAROK NÉZNI:'(VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Esetleg valaki torrenttel kisegíthet, de kizárólag csak német nyelven.:-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Inkább ezt hallgasd meg, ha még nem volt hozzá szerencséd, Ganz Wien von Falco und Drahdiwaberl - utóbbi egyébként szólóban is figyelemre méltó!

http://www.youtube.com/watch?v=mMZojhmvthA