Mit csináljak az új lakótárssal?

2008. december 10., szerda

Pars

A cím nem a majdnem aranyat nyert csodálatos kalapácsvetőnkre utal, bár lehet hogy meglesz csak azért is az ezüst...Ez egy étterem, a névből és az enteriőrből ítélve perzsa. Ide voltam hivatalos Ondrej révén, mivel mindenkit meghívtak a csoportjából és szobatársak, barátok és tök ismeretlenek is mehettek. Mindenképp ott volt a helyem, de ha még meg is hívnak...
Csak tanulságképp írom le a dolgot. Az étterem ízlésesen be van rendezve, bár kicsi. Az étlap keleti kajákkal van teli, 15 EU-ért jót ehet mindenki.
A hátulütő az volt, hogy hiába a szervezés az asztalhoz nem fért el alapból 9 ember, velem együtt:@, és még utánunk jöttek. Az étlap rövid, de ezt korábban is mondtam, a kedves szobatársnak. A Djudja Kebab-bal nem volt semmi gáz, de ez a legtöbb, amit el lehet róla mondani. Kebab csirkéből, közepes kategóriájú arab rizsből, minimális savanyú/ zöld mellé sótalanul és még 20%-kal többet is pakolhattak volna a tálkámra. És mellesleg a várakozással lekéstünk a Városháza mellett lévő ma esti puncsozásról...Hejj!
Tudom ez már így főben járó bűn.

Nincsenek megjegyzések: